Van koers veranderen
U bent specialist in uw vak en wilt zich op een bepaald moment verder ontwikkelen. U gaat op zoek naar een passende baan en vraagt uzelf af bij welke organisatie u uw functie wilt gaan uitoefenen. Om de keuze makkelijker te maken kunnen wij u hierbij van dienst zijn.

Persoonlijke kennismaking
In een persoonlijke kennismaking inventariseert de consultant uw persoonlijke en vakinhoudelijke wensen. In dit gesprek willen wij u beter leren kennen. We willen weten waar uw kwaliteiten en ambities liggen om vervolgens samen te bepalen in welke functie en bij welke organisatie uw kwaliteiten het beste tot uiting komen. Wij informeren u uitgebreid over zowel de functie als opdrachtgever, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. In overleg zullen we u introduceren bij de opdrachtgever en met u een eerste sollicitatiegesprek inplannen. Bij een positief resultaat zal u direct in dienst treden of treedt u na een tijdelijke detacheringsperiode in dienst bij de opdrachtgever.

Vacatures
Your Exclusive Solutions biedt u een aantrekkelijk up-to-date vacatureaanbod aan binnen diverse branches en in verschillende vakgebieden. Wanneer uw droombaan ertussen zit, kunt u direct solliciteren op de betreffende vacature. Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze? Neem dan contact op met een van onze consultants.