Ondernemen
Als ondernemer heeft u voortdurend te maken met ingrijpende veranderingen waaraan de maatschappij onderhevig is, dit als gevolg van demografische veranderingen, globalisering en technologische ontwikkelingen. Ook u kunt hier niet onderuit en moet mee in dit veranderingsproces. Tevens zal u uw bedrijfsresultaat op peil moeten houden en moeten denken aan groeiontwikkelingen, stilstand is immers achteruitgang. Hiertoe bent u alleen in staat als u op het juiste moment de beschikbare kennis zo efficiënt mogelijk kan inzetten. Uw organisatie valt of staat met vakkundig personeel en daarmee kan Your Exclusive Solutions u van dienst zijn.

Onze aanpak
Wij inventariseren uw wensen en behoeften en zullen een advies uitbrengen over de actuele situatie. We lopen uitgebreid de functie met u door en nemen daarbij uw bedrijfscultuur en -structuur in acht. Vervolgens stellen wij een functieprofiel samen op basis van harde en zachte criteria. Deze informatie is de input voor het werving en selectieproces.

Werving & selectie
Your Exclusive Solutions onderscheidt zich door een persoonlijke en effectieve werkwijze, hierdoor zijn wij in staat om u de exclusieve oplossing te bieden. Enerzijds doen wij dit door het interview wat wij voeren volgens een specifieke methodiek, middels deze methodiek toetsen wij naast kwalificaties ook het gewenste gedrag. Anderzijds maken we gebruik van diverse wervingsinstrumenten om de geschikte kandidaat te werven:

Opsomming werving Eindhoven yoursolutions Database: We beschikken over een up-to-date kandidatenbestand
waaruit kandidaten worden geselecteerd.
Opsomming werving Eindhoven yoursolutions E-recruitment: Om de reikwijdte te vergroten werkt werken wij samen met diverse vacaturebanken.
Opsomming werving Eindhoven yoursolutions Site: Uw vacature zal kenbaar gemaakt worden op onze site.

 

No cure no pay
Your Exclusive Solutions werkt volgens het ‘no cure no pay’ principe, dit betekent dat het proces kosteloos bij u wordt aangeboden. U bent ons enkel een vergoeding verschuldigd, wanneer de kandidaat daadwerkelijk bij uw organisatie gaat starten. Your Exclusive Solutions laat op deze wijze zien vertrouwen te hebben in de werkwijze en biedt u de mogelijkheid om kosteloos op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat.